Kol 3, 17: „Amit pedig szóltok vagy cselekesztek, mind az Úr Jézus nevében tegyétek, hálát adva az Atya Istennek őáltala.”

Nemzedékek sportja

Vasárnaponként 16.30-tól 18.30-ig  sport és közösségi lehetőség  az Élet Fája Gyülekezeti Ház udvarán.

A két óra folyamán kis- és nagy gyerekek, szüleik, ismerőseik, és minden kedves testvérünk sportolhat, és közöttünk lehet.
A 2 óra részét képezi 1 óra tematikus foglalkozás, melynek kimondott célcsoportja az óvodai közép- és nagycsoportos, illetve kisiskolás fiúk és lányok – de nagyobb gyermekek és fiatalok, sőt felnőttek aktív részt vételére is számítunk.
A sportfoglalkozás céljai:
– ismerkedés a biztonságos esés és ütközés alapjaival,
– illetve kéz- és lábügyességi labdatechnika,
– majd az alapelemek megismerése után együttműködési gyakorlatok (vagy más szavakkal József Attila nyomán: tanulják az “összeadódást”, hogy közelebb kerülhessünk az isteni végtelen fenséghez).
Az eszköz a rögbisport – melyet kicsik és nagyok ösztönösen könnyen elsajátítanak nagy élvezetükre. A foglalkozás többi része irányított szabadfoglalkozás.

A foglalkozás a nyár folyamán is rendszeresen megtartásra kerül, illetve a téli időszámítás bekövetkeztével illetve rossz idő esetén a Gárdonyi Iskola tornatermében tartjuk.

A sportfoglalkozásokkal kapcsolatos részletkérdések és kapcsolattartás: sport@gardonyrefhir.hu és 30-218 4060
Sok szeretettel várjuk a gyerekeket, szüleiket és minden jó ismerősünket!

Az esemény a visitvelenceito.hu-n. 

A városban persze izmosodó hagyományai alakulnak a rögbisportnak, akik az egyesületi munkához is kedvet kapnak – találnak lehetőséget a város klubjában. Ld. a honlapot itt!

A 2011-12. évi Országos Diákolimpián a klub tarolt, 3 arany és 1 ezüst jött haza a tóhoz. Ld. 2 csapatukat:

és

Vélemény, hozzászólás?