Májusi és júniusi alkalmaink

Csatlakozzon szívességcsere programunkhoz: tevékenységekfelajánlott tárgyi eszközökkért tárgyi eszközök
.
Május 28. kedd 16.15 – az “Egészségedre!” programon belül a Nőszövetségi Körünk előadást szervez: “A televiziózás idegrendszerre káros hatásai II.” címmel, előadó: Balcsik-Tamás Kinga – Gyülekezeti Ház
.
Június 1. szombaton  a Parkerdőben 9 órától 16 óráig: Egyházmegyei és Tókörnyéki Ifjúsági Nap 13 éves és annál idősebb fiatalok számára – ld. a tavalyi esemény beszámolóját is.
Határkérdés és határsértés – személyiséghatáraink: Én-Te-Isten kapcsolatok” – háromfordulós játékos gyakorlatok természeti környezetben, ebéddel.
A végén koncertet ad Horváth Dani és csapata (szaxofon, gitár és dob): modern hangszerelésben dicsőítő énekek.
.
Június 2. vasárnap Hittanos tanévzáró istentiszteletek – Agárdon 9.30 órától, Gárdonyban 11 órától: bizonyítványosztással
.

Új résztvevőknek érdemes tájékozódni e-mailen refgardony@gmail.hu vagy telefonon 30-630 6841, mivel időnként időpontváltozások előfordulhatnak!
.
.

 ..
.
Rendszeres alkalmaink:
.
.
Hétfőnként, 16-17 óráig matematika korrepetálás iskolás gyermekeinknek. Az igénylőket várja a Gyülekezeti Házban minden hétfőn és csütörtök délután Baloghné Szücs Klára tanárnő.
.
.

Hétfőnként, 17.30-tól BALETT nagycsoportos ovisoknak és kis alsósoknak (1. és 2. osztályosok).
Vezeti: Papp Eszter tanárnő (Eszteranna Tánciskola)
.
.
Hétfőnként 18 órától felnőtt konfirmációra készülőknek bibliaismeret, hitvallás ismeret.
.
.
Keddenként Mózeskosár Baba-mama kör – minden kedden 10.00-tól a Gyülekezeti Házban Gárdonyban, Vörös Villő vezetésével.
Csatlakozz a Facebook körünkhöz: Mózeskosár Baba-mama kör
.
.

Bibliaóra – Gárdonyban keddenként 15.00-tól
Téma: az Isten mindenható.
.
Keddenként 18 óra, február 19-től 8 részes sorozat “Házaspárbeszélgetések” címmel.
Célja: házasságra készülés illetve házasságápolás.

.
.

Szerdánként, 17.00-tól BALETT nagycsoportos ovisoknak és kis alsósoknak (1. és 2. osztályosok). Vezeti: Papp Eszter tanárnő (Eszteranna Tánciskola)
.
.
Szerdánként 18.00 – Gyülekezeti Ház – “Éneklők” Gárdonyi Református Kórus próba – mint minden szerdán. Várjuk az új tagokat is.
Facebook csoport, ahova a tagok csatlakozhatnak: https://www.facebook.com/groups/eneklok.gardonyiref
.
.
.
Csütörtökönként 3-tól kézműves foglalkozás a Gyülekezeti Házban.
Facebook csopoort: https://www.facebook.com/groups/kezmuves
.
.
Csütörtökön, 17-18 óráig matematika korrepetálás iskolás gyermekeinknek. Az igénylőket várja a Gyülekezeti Házban minden hétfőn és csütörtök délután Baloghné Szücs Klára tanárnő.
.
.
.
Péntekenként a Gyülekezeti Házban – Péntek Esti Ház, program a Családokért sorozat keretében ifijeinknek.
18.00-tól beszélgetés, teázás és játék
19.30 Társastánc – Horváth Gáborral
20.45-től filmnézés
Az este összefüggő egységet képez, a résztvevők úgy tervezzenek, hogy a kezdettől a befejezésig részt tudjanak venni rajta. Legkésőbbi befejezés: 22.00
.
.
Vasárnaponként 9.30-kor az agárdi templomban, 11.00-kor Gárdonyban a Gyülekezeti Házban a szokásos vasárnapi istentisztelet.
Az istentiszteletekről általában hangfelvétel készül, mely vasárnap délután itt a baloldali Kvázi Rádió mezőben rákattintással meghallgatható még.
.
.
Vasárnaponként, 16.30-18.00 Nemzedékek Sportja – a Gárdonyi Általános Iskola tornatermében. INGYENES!!
Várunk minden mozogni vágyót életkortól és nemtől függetlenül – azaz férfiak és nők, fiúk és lányok ovistól nyugdíjasig.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk ezen az e-mail címen sport@gardonyrefhir.hu vagy ezen a mobil számon 30-218 4060
.

Elmúlt:

.
Május 24-26. azaz most hétvégén: Református Egység Ünnepe és X. Református Zenei Fesztivál
.

Május 26. vasárnap 17.00 – Nőjetek Nagyra program óvodásoknak – egészséges életmód – Játszóház 5.: “Zöldségszobrászat” – Gyülekezeti Ház
.
Május 19-20. Pünkösdi Nemzedék Napok – Gyülekezeti Ház
A Pünkösdi Nemzedék Napokon az ünnepi istentiszteleteken Agárdon és Gárdonyban is a templomban kiállítás lesz a hittanos gyerekek alkotásaiból, melyeket a Lélek kitöltéséről rajzoltak.
Vasárnap 11 órakor a gárdonyi istentisztelet keretében hét gyermeket és két felnőttet keresztelünk és hat felnőtt konfirmál.
Hívunk mindenkit a keresztyén egyház születésének ünnepére, könyörgünk gyülekezetünk Lélek általi újjászületéséért.
A hétfői ünnepi úrvacsorás istentiszteleteken még megtekinthetők a kiállított rajzok.
.
Május 17-én, pénteken 17, 18, 19 és 20 órától kerül levetítésre a ‘Tárcsahang’ című 45 perces film, mely minden testvérünknek pótolhatatlan lelki táplálékul szolgál. Kérjük ki-ki a neki megfelelő időpontban ne mulassza el megtekinteni.
.

Május 12. vasárnap 17.00 Nőjetek Nagyra program óvodásoknak – Élőzenés táncház – Szedtevette zenekar – Gyülekezeti Ház
.
Május 5.  vasárnap 9.30 és 11.00 órakor Anyák Napi családi vasárnap az istentiszteletek keretében, az édesanyák és a családok megáldása.
.
Május 04.  szombat 16.00 Nőjetek Nagyra program óvodásoknak – egészséges életmód – Játszóház 4.: “Sárga vagy fehér fogak” – kihelyezetten a Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál keretében Agárd központjában a Gárdonyi Géza szobornál. Rossz idő esetén Gárdony központban a Gyülekezeti Házunkban.
.

This entry was posted in Ünnepek, Óvodások, Baba és picigyerek program, Babaprogramok, Bibliakör, Előadás, Fényképek, Filmek, Filmklub, Hírek, hirdetés, Kézműves, Kórus, Könyv, keresztelő, Kiállítás, Nincs kategorizálva, Programok, Rádió, Rendezvények, Segítség kell, Sport, Tánc. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?