Januári-februári eseményeink

Családokért programunk keretében testvéreink számos felajánlással szolgálnak azok számára, akik egyébként nem engedhetnék meg a felajánlott tárgyak megvásárlását.
Ugyanitt láthatók rászoruló testvéreink keresései is! A program keretén belül több szolgáltatás is elérhető. Várjuk a további felajánlásokat.
Január és február hóban a vasárnapi istentiszteletek összevontan a gárdonyi Gyülekezeti Házban lesznek megtartva vasárnaponként 11 órától!
.
.
.
Február 3-án vasárnap, 16.30-18.00 Nemzedékek Sportja – a Gárdonyi Általános Iskola tornatermében. INGYENES!!
Várunk minden mozogni vágyót életkortól és nemtől függetlenül – azaz férfiak és nők, fiúk és lányok ovistól nyugdíjasig.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk ezen az e-mail címen sport@gardonyrefhir.hu vagy ezen a mobil számon 30-218 4060
.
.
.
.
Február 4-én hétfőn, 16-17 óráig matematika korrepetálás iskolás gyermekeinknek. Az igénylőket várja a Gyülekezeti Házban minden hétfőn és csütörtök délután Baloghné Szücs Klára tanárnő.
.
.

Február 4-én hétfőn, 17.30-tól BALETT nagycsoportos ovisoknak és kis alsósoknak (1. és 2. osztályosok).
Vezeti: Papp Eszter tanárnő (Eszteranna Tánciskola)
.
.
Február 4. kedd Mózeskosár Baba-mama kör – minden kedden 10.00-tól a Gyülekezeti Házban Gárdonyban, Vörös Villő vezetésével.
Csatlakozz a Facebook körünkhöz: Mózeskosár Baba-mama kör
.
.
.

Február 4. Bibliaóra – Gárdonyban keddenként 15.00-tól
Téma: az Isten mindenható.
.
.

Február 5-én szerdán, 17.00-tól BALETT nagycsoportos ovisoknak és kis alsósoknak (1. és 2. osztályosok). Vezeti: Papp Eszter tanárnő (Eszteranna Tánciskola)
.
.
Február 5. szerda 18.00 – Gyülekezeti Ház – “Éneklők” Gárdonyi Református Kórus próba – mint minden szerdán. Várjuk az új tagokat is.
Facebook csoport, ahova a tagok csatlakozhatnak: https://www.facebook.com/groups/eneklok.gardonyiref
.
.
.
Február 6.  csütörtökönként 3-tól kézműves foglalkozás a Gyülekezeti Házban.
.
.
.
Február 6-án csütörtökön, 17-18 óráig matematika korrepetálás iskolás gyermekeinknek. Az igénylőket várja a Gyülekezeti Házban minden hétfőn és csütörtök délután Baloghné Szücs Klára tanárnő.
.
.
.
.
Vasárnap, febuár 10-én 11.00-kor Gárdonyban a Gyülekezeti Házban a szokásos vasárnapi istentisztelet. Az istentiszteletekről általában hangfelvétel készül, mely vasárnap délután itt a baloldali Kvázi Rádió mezőben rákattintással meghallgatható még.
.
.
Február 10-én, vasárnap 15 órakor a Gyülekezeti Házban “Irodalmi Kávéház” ismét Dr. Vargáné Vészi Magdolna dráma – irodalom tanárnő és Kelemen István színművész közreműködésével.
A terítéken: Radnóti Miklós versek az életéről.
.
.
Február 14-én, csütörtök 18 órától a Gyülekezeti Házban a Házasság Hete keretében házaspárok testvéreinknek tart foglalkozást Mucsi Zsófia a Kálvin Kiadótól. Az alkalom egy 8 hetes sorozat kezdete.
Az előadást követően halászlé vacsorával zárul a mostani alkalom.
Kérjük a házaspárokat, jelentkezzenek be a 30-630 6841 telefonon vagy a refgardony@gmail.com e-mail címen.
.
.
Február 15-én (pénteken) a Gyülekezeti Házban – Péntek Esti Ház, program a Családokért sorozat keretében ifijeinknek.
18.00-tól beszélgetés, teázás és játék
19.30 Társastánc – Horváth Gáborral
20.45-től filmnézés: Forróság című fordulatos vígjáték – 2. rész
Legkésőbbi befejezés: 22.00
.
.

Április 14-én, vasárnap Gyülekezeti Ház
14.00-tól “Irodalmi Kávéház” ismét Dr. Vargáné Vészi Magdolna dráma – irodalom tanárnő és Kelemen István színművész közreműködésével.

15.30 órától 2. Vállalkozói Kerekasztal
Téma: vállalkozói szövetségek

17 órától ismét Bogár László.

.

.
.
Baloldalt hallgatható (kiválasztott műsorra kattintás után elindul – feltéve ha van bekapcsolt hangszóró vagy fülhallgató a gépen) Kvázi Rádiónk programkínálata, válogatott műsorokkal.
.
 ..
Elmúlt:
.
.
Február 4., minden hétfő délután 15.00-17.00 óráig: két hónapos “Jobb agyféltekés rajztanfolyam” – a 2 hónapos tanfolyam díja alkalmanként 1400 forint, melyben valamennyi anyagot biztosítjuk.
A második hónap végén mindenki meg tudja rajzolni saját portréját.
Vezeti: Borombovits Magdolna: 30-377 8467 és borom19@hotmail.com
.
.
.
.
Január 29. Nőszövetségi összejövetel 16,30 órakor lesz az Élet Fája Gyülekezeti Házban.
Napirendi pontok:
– áhítatot tart Takács Marcsi,
– előadónk Pancze Miklósné,
– aktuális programok megbeszélése,
– ökumenikus napokról összefoglaló.
Örömmel adjuk közre, hogy a gyülekezetünkben diakóniai szolgálat indul ebben az évben a magatehetetlen beteg emberek segítése céljából. Folyamatos jelzéseket, jelentkezéseket várunk a rászorulóktól.
Februárban csütörtökönként 15,00 órától kézműves szakkör indul, kérünk benneteket, legyetek aktív résztvevői ennek a programnak is, ahol mód nyílik a fiataloknak átadni a szép kézimunka hagyományait, nem csak háztartásban alkalmazott javító varrásokat, hanem hímzést, kötést, horgolást és egyebeket.
Március hónapban tervezünk egy idősek, özvegyek, egyedülállók összejövetelét a gyülekezeti házban. Kérjük akinek van ismerőse, rokona nemcsak református jelezze, hogy részükre is készíthessünk meghívót.
Vendéglátóink, névsor szerint a következők: Kalló Ferencné, Magyar Árpádné.
.
.
Csütörtök és péntek: ÖKUMENIKUS IMANAPOK. Minden testvérünket szeretettel látunk!
.
január 25., péntek ÖKUMENIKUS IMANAPOK
17.00-kor az Élet Fája Gyülekezeti Házunkban, Gárdonyban katolikus testvéreink látogatnak hozzánk, szolgál: Páli Balázs plébános.
A szolgálatot követően Kelemen István színművész úr, meghívott előadó – a Vörösmarty színház tagja, és a Madách Színház valamikor tagja – elismert művész ad elő istenes verseket.
Az alkalom végén szeretetvendégségre invitáljuk idelátogatott katolikus testvéreinket.
.
január 24., csütörtök ÖKUMENIKUS IMANAPOK 17.00-kor az Agárdi Katolikus Templomban mi teszünk látogatást katolikus testvéreinkhez, szolgál: Karl Melinda lelkész.
“Éneklők” kórusunk is fellép.
.
Ma, azaz Január 13-án vasárnap, 16.30-18.00 Nemzedékek Sportja – a Gárdonyi Általános Iskola tornatermébenINGYENES!!
A foglalkozás keretén belül szokásos Családi Délutánunk is megrendezésre kerül lelkészasszonyunk vezetésével.

Változatos vetélkedés, gyermeknek és szülőnek egyaránt.
Várunk minden mozogni vágyót életkortól és nemtől függetlenül – azaz férfiak és nők, fiúk és lányok ovistól nyugdíjasig.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk ezen az e-mail címen sport@gardonyrefhir.hu vagy ezen a mobil számon 30-218 4060
.
Vasárnap, január 6-án
11.00-kor Gárdonyban a Gyülekezeti Házban a szokásos vasárnapi istentisztelet.
Január és február hóban a vasárnapi istentiszteletek összevontan a gárdonyi Gyülekezeti Házban lesznek megtartva vasárnaponként 11 órától!
.
12.30 az istentiszteletet követően Presbitériumi ülés.
.
Január 1-én kedden 11.00 órakor a Gyülekezeti Házban közös újévköszöntő istentisztelet.
.

This entry was posted in Alkalmak, Ünnepek, Előadás, Hírek, Hírlevél, hirdetés, Hittan, Kórus, Könyv, keresztelő, Kiállítás, Média, Nincs kategorizálva, Programok, Rádió, Rendezvények, Segítség kell, Sport, Tánc. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?