Családi Délután – húsvét és Biblia, kötetlen körforgásban – filmmel frissítve

Hűvös nap napfényes délutánján csordogált a gyerekek áradat az Élet Fája Gyülekezeti Ház felé. Hamarosan a beharangozott vendégművész, Brenda póni is megérkezett, s feladatának megfelelően szaporán szamárkodott. Közben kiderült, a kis 8 éves jószág hamarosan kiscsikóknak ad életet, így Jézus Urunk nyomán csak az aprókák, lányok-fiúk felváltva ülhettek a hátára. Sebaj, a póni a nyergelés nélkül maradtakat meghívta otthonába, a Gárdonyi Westernparkba, ahol számos ló- és pónitársa várja többek között a gyermekeket (ld. Facebookon is).
Közben egy másik “színpadon” a lóhalálában vásárolt kukacok segítségével új játék bontakozott ki Melinda néni irányításával.
Ennek feloldásaként a lányok és a háziasabb fiúk az emeleten dagasztották a kovásztalan kenyeret, míg a földszinten a fiúk húsvéti vonatkozású építményeket alkottak.
Következett apróbb ágak vételezése a frissen kivágott cseresznyefa megmaradt ágaiból és némi spárga segítségével mindenki elkészítette saját keresztjét. A nagyteremben összegyűlve az erősebbek és a felnőtt apukák Krisztus kereszthordozását ízlelgethették. Végül megérkezett a frissen sült kovásztalan kenyér és a hozott sütemények – melyek annak rendje szerint be lettek majszolva.

This entry was posted in Ünnepek, Fényképek, Hírek, Rendezvények. Bookmark the permalink.

One Response to Családi Délután – húsvét és Biblia, kötetlen körforgásban – filmmel frissítve

  1. Pingback: Brenda a bibliai szamár szerepében vendégjátszott | A Gárdonyi Westernpark honlapja

Vélemény, hozzászólás?